, , ,

Kenapa Beli Emas Public Gold?

Kenapa kena beli emas Public Gold? Kenapa bukan dari kedai lain? Ini jawapannya

Emas2U – Kenapa kena beli emas Public Gold? Kenapa bukan dari kedai lain? Ini jawapannya

Public Gold Syarikat Jual Beli Emas Berkredibiliti Tinggi

Public Gold merupakan syarikat jual beli emas sejak 2008, syarikat emas pertama di dunia yang patuh syariah, berdaftar di BNM, dipantau oleh panel syariah Amanie Advisors Sdn Bhd dan dilindungi insurans Lonpac. Berkolaborasi dengan Pos Malaysia dan Pos Ar-Rahnu dan mempunyai 18 cawangan seluruh Malaysia, 1 cawangan di Singapura dan 1 cawangan di Indonesia. Top syarikat jual beli emas di Malaysia yang berkredibiliti tinggi.

Selain itu, sifu Syukor Hashim juga pernah kongsikan di FB beliau,

10 Sebab Anda Patut Beli Emas Public Gold

1. Sebab kami dah bersama Public Gold 10 tahun, kejujuran dan ketelusan syarikat ini menyebabkan kami yakin untuk kongsikan dengan semua pembaca.

2. Selama 10 tahun jugak tiada orang yang beli emas dari Public Gold dan tak dapat emas, semua dapat emas masing-masing.

3. Setakat hari ini hanya emas public gold yang lengkap ciri-ciri yang baik dan optimum untuk disimpan.

4. Satu-satunya syarikat emas di malaysia yang ada Sijil Patuh Syariah untuk semua jenis kaedah belian.

5. Kredibiliti dan track rekod Public Gold yang baik dan telus menyebabkan syarikat gergasi Pos Malaysia sudi jadi rakan niaga.

6. Emas taraf LBMA dan dikecualikan GST. Ini sangat baik bagi kita yang niat nak menyimpan dan berjimat.

7. Sistem online 24 jam dan mengikut turun naik pasaran emas dunia. Kedai emas online Public Gold on jer sepanjang masa.

8. Public Gold menawarkan harga yang adil untuk semua, harga agen dan customer sama saja. Bezanya agen dapat komisyen 1-2% bukan sebab menjual emas tetapi sebab tolong rekeman orang lain utk beli dan simpan emas public gold. Jadi komisyen ni lebih kepada tanda terima kasih oleh Public Gold kepada agen tolong rekeman emas Public Gold. Ini bukan MLM dan sangat berbeza dengan model perniagaan emas yang lain.

9. Modal permulaan yang sangat rendah , RM100 dah boleh mula simpan emas.

10. Satu-satunya syarikat emas yg setiap bulan bagi talk dan ILMU EMAS FREE . Lebih 100 seminar seluruh malaysia setiap bulan dan yang hadir talk juga dapat EMAS FREE melalui cabutan bertuah setiap kali seminar.

Untuk event di cawangan terdekat anda, boleh refer https://www.publicgold.com.my/index.php/event

LIKE | FOLLOW Emas2U

Website: https://emas2u.com
Ebook: https://ebook.emas2u.com
Facebook: http://bit.ly/Emas2U
Instagram: http://bit.ly/InstagramEmas2U
Youtube: http://bit.ly/Emas2u
🆕 Telegram: http://t.me/emas2u_com
🆕 App Emas2U: https://app.emas2u.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *