, , , ,

Kenapa Anda Perlu Pilih Emas2u? Ini 3 Sebabnya

Team Emas2U berbeza. Kami bukannya sekadar membantu anda membeli emas, tetapi…

Emas2U – Team Emas2U berbeza. Kami bukannya sekadar membantu anda membeli emas, tetapi membeli emas yang betul, dengan cara yang betul, sesuai dengan bajet mula dan kami beri bimbingan sebelum, semasa dan selepas pembelian emas!

Ya, point saya ialah jangan salah pilih dealer. Kerana dealer yang betul dan dengsan sokongan yang padu, anda dapat beli emas yang betul dan anda berpuas hati dengan perbelanjaan emas anda.

Team Emas2U akan beri nasihat jenis emas yang sesuai dibeli dengan bajet. Sebagai contoh, kami sarankan tidak membeli gram kecil 0.5 gram, 1 gram, 0.5 dinar dan 5 gram. Ini sebabnya. Tidak seperti dealer lain yang mahukan anda beli sahaja tanpa beri nasihat terlebih dahulu. Ramai yang mengadu kepada saya, harga emas Public Gold tinggi, sebenarnya tidak jika anda tahu caranya.

Ada juga customer yang datang kepada saya untuk join Emas2U selepas mendapati dealer sedia ada nya tidak memberi bimbingan dengan baik. Jika tukar dealer itu lebih baik untuk customer, kami sedia terima.

Oleh itu, pastikan anda sertai team Emas2U kerana:

#1 – Team Emas2U Memberi Bimbingan Percuma Di Seluruh Malaysia

Kami terdiri daripada puluhan dealers yang berpengalaman bertahun-tahun tentang emas. Kami dibantu oleh pihak pengurusan Public Gold yang hebat. Tak kira anda berada di mana, kami sedia bantu. Cawangan Public Gold ada di setiap negeri.

Kami beri bimbingan sebelum, semasa dan selepas pembelian pertama. Nanti kemudian bila nak pajak atau jual pun kami bantu.

Download ebook Emas A-Z percuma

Sebelum pembelian, kami galakkan untuk download ebook Emas A-Z supaya faham dan jelas asas simpanan dan kepentingan emas.

Kami bukan seperti sesetengah dealer yang memaksa buat pembelian, tapi kami akan bimbing secara baik dan tidak memaksa pembeli. Kami faham pembeli perlukan masa untuk membuat keputusan.

#2 – Sosial Media Emas2U Sarat Dengan Ilmu Tentang Emas Percuma

Kami mempunyai rangkaian media sosial yang besar. Ini membuktikan kami bukan dealer Public Gold scammer. Ya, memang ada individu di luar sana yang mungkin ambil kesempatan menyamar jadi dealer Public Gold. Macam mana nak tahu Emas2U dealer sah? Baca sini.

Follow & Like Emas2U untuk ilmu emas yang sarat, padat dan bermanfaat.

Website: https://emas2u.com
Facebook: http://bit.ly/Emas2U
Instagram: http://bit.ly/InstagramEmas2U
Youtube: http://bit.ly/Emas2u
๐Ÿ†•Telegram: http://t.me/emas2u_com
๐Ÿ†•App Emas2U: https://app.emas2u.com

Yes, Emas2u ada Google app Pengurusan Emas 3-in-1 sendiri. Satu-satunya initiatif di Malaysia yang tiada pada dealer lain. Apa kelebihan app ini? Baca.

#3 – Support Group Exclusive Buat Penyimpan/Dealer Emas2U

Lepas pembelian pertama melalui dealer Emas2U, izinkan saya masukkan anda ke dalam group WhatsApp Emas Kini untuk bimbingan penuh. Semua soalan/update/ilmu berkaitan emas share dalam tu ๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘๐Ÿป

Ini senarai group yang ada:

Group whatsapp Emas Kini (1) – full!
Group whatsapp Emas Kini (2) – almost full!
Group whatsapp Emas2U Dealers – puluhan dealer Public Gold khas buat dealer

“Saya dah sedia Muhaimin, macam mana nak mula?”

Call/Whatsapp saya anytime di 012 230 2158

Muhammad Muhaimin Mohd Isa
Dealer Emas Sah Public Gold | Emas Patuh Syariah | Emas Mampu Milik
Founder & CEOย www.Emas2U.com
012-230 2158

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *