, , ,

Demo Menguji Ketulenan Emas Public Gold. Ada Video.

Ketakutan ramai orang hendak membeli emas adalah takut ditipu dan takut terkena emas palsu. Ini video demo menguji ketulenan emas Public Gold.

Ketakutan ramai orang yang hendak membeli emas adalah takut ditipu dan takut emas yang dibeli palsu. Ini video staf Public Gold menguji ketulenan emas.

Ujian Ketulenan Emas

Saya dapati ramai yang takut beli emas kerana takut ditipu dan takut terkena emas palsu. Mana taknya, dah beli mahal-mahal, then dapat tahu emas tu palsu atau bukan kualiti yang betul.

emas palsu

Ramai terkena emas palsu, wajib ketahui kedai yang betul-betul menjual emas tulen. Kalau tak, hangus duit anda.

Saya pun dulu macam tu, hinggalah saya jumpa Public Gold.

Bagi mendapatkan jawapan, saya sendiri turun ke cawangan bagi memastikan emas Public Gold adalah tulen.

Keyakinan saya terhadap ketulenan emas Public Gold bertambah apabila staff cawangan Public Gold Bangi, Cik Zara demo sendiri cara uji ketulenan emas di depan saya.

Cik Zara buat ujian ketulenan emas Bungamas 100 gram 999 menggunakan penimbang berat dan penimbang ketumpatan.

Tonton video cara menguji ketulenan emas Public Gold:

Tinjauan saya mendapati bacaan berat emas Bungamas 100 gram 999 adalah tepat 100 gram dan keputusan ketumpatan emas tersebut adalah 100% dan 24k!

Ujian ketulenan emas dengan kaedah ukuran berat dan ketumpatan ini merupakan satu cara dari banyak cara menguji ketulenan emas.

Sebelum ini saya pernah kongsikan 6 Cara Menguji Ketulenan Emas, #2 Paling Senang Tapi Ramai Tak Tahu. No #2 tu korang boleh test sendiri kat rumah tau.

Alright, so saya harap anda lebih confident dengan ketulenan emas Public Gold.

Dah ready nak miliki emas pertama? Hello Muhaimin anytime okay


Dah ready nak simpan emas?

PM Cik Fiza >>

LIKE | FOLLOW Emas2U

FB Group: http://bit.ly/FBEmas (Pass Code: NAK EMAS)
Facebook: http://bit.ly/Emas2U
Instagram: http://bit.ly/InstagramEmas2U
Youtube: http://bit.ly/Emas2u
App Emas2U: https://app.emas2u.com