,

Anda Peminat Design Emas Rare? Ini Tempatnya

Jika anda pengumpul design emas rare yang limited edition, saya recommend window-shopping kat sini.

design emas rare

Maksud design rare ialah emas atau perak yang limited edition. Design ni dikeluarkan pada jumlah tertentu dan biasanya tidak dikeluarkan lagi bila dah habis terjual semua.

Kelebihan Design Emas Rare Limited Edition

  1. Design yang limited sesuai untuk collector.
  2. Jangan terkejut, mungkin ada orang sanggup beli design rare ni pada harga tinggi daripada anda. Nama pun rare kan.
  3. Boleh disimpan sebagai kenangan yang mempunyai nilai sentimental, contohnya design Perdana Menteri terdahulu, design YDPA dan design Covid.

Nota: Cuma harganya lebih tinggi berbanding harga di Public Gold ya. Saya pernah share 3 kos yang perlu diambil kira bila nak beli emas di sini.

Antara design yang available sekarang:

1 gram emas gold 24k wira negaraku design emas rare
Emas 24k Wira Negaraku (Covid)
1 gram emas gold 24k cryptocurrency design emas rare
Emas 24k Cryptocurrency
1 gram emas gold 24k harimau malaya design emas rare
Emas 24k Harimau Malaya
1 gram emas gold 24k masjidil haram mekah design emas rare
Emas 24k Masjidil Haram Mekah
1 gram emas gold 24k masjid nabawi design emas rare
Emas 24k Masjid Nabawi
1 gram emas gold 24k pm 8 abah
Emas 24k PM ke 8 Muhyiddin Yassin
1 gram emas gold 24k pm tun m
Emas 24k Tun Mahathir

Cara Pembelian Emas Limited Edition

Follow 3+1 step mudah ni:

  1. Daftar percuma sebagai ahli di sini. Anda akan dapat no ahli PG Code
  2. Login di sini.
  3. Window shopping dan order di PG Museum.
  4. Tunggu di pintu rumah sambil tersenyum 😀

LIKE | FOLLOW Emas2U

Website: https://emas2u.com
FB Group: http://bit.ly/FBEmas (Pass Code: NAK EMAS)
Ebook: https://ebook.emas2u.com
Facebook: http://bit.ly/Emas2U
Instagram: http://bit.ly/InstagramEmas2U
Youtube: http://bit.ly/Emas2u
Telegram: http://t.me/emas2u_com
App Emas2U: https://app.emas2u.com

Muhammad Muhaimin Mohd Isa (Siapa Muhaimin?)
Dealer Emas Sah Public Gold | Emas Patuh Syariah | Emas Mampu Milik
Founder & CEO www.Emas2U.com
012-230 2158