, ,

Keselamatan Emas Public Gold #1 Di Malaysia

Emas2U – Syarikat jual beli emas Public Gold sangat menitikberatkan keselamatan emas yang kita simpan. InsyaAllah selamat!

KESELAMATAN SYARIKAT EMAS PUBLIC GOLD

Menitik berat aspek keselamatan adalah perkara yang penting sebelum seseorang bertindak melakukan sebarang urusan walhal dalam urusan pembelian sekalipun kita perlu mengambil berat dalam aspek ini.

Satu-satunya syarikat emas terbesar di Malaysia yang mana semua cawangan dijaga dan dipantau oleh Polis Bantuan yang dilantik khas oleh PDRM adalah syarikat emas Public Gold. Terima Kasih PDRM.

Polis Bantuan adalah polis yang dilatih dan mendapat latihan (rekrut) di pulapol beberapa bulan di bawah PDRM.

Oleh itu, kita tidak perlu ragu-ragu lagi untuk mula beli dan menyimpan emas di Public Gold. Insya Allah semestinya selamat!

PUBLIC SAFE

Kami menawarkan sistem peti besi terkini dan kemudahan dan perkhidmatan tahap tinggi yang disesuaikan khusus untuk memenuhi keperluan pelanggan kami. Dengan gabungan keselamatan, keselamatan dan kemudahan, kami adalah salah satu daripada Syarikat Deposit Selamat swasta yang terkemuka di Malaysia, yang menyediakan kemudahan penyimpanan selamat terjamin.

Dengan ciri-ciri keselamatan yang sangat canggih, anda boleh yakin bahawa barang-barang berharga anda tetap berada di tangan yang baik kerana peti deposit selamat anda hanya boleh diakses dengan kehadiran penjaga dan pelanggan kami di mana setiap akan diberi kunci untuk membuka kunci individu yang selamat peti deposit. Di samping itu, pelanggan juga dikehendaki menjalani proses pengesahan yang betul sebelum mengakses kawasan peti besi, di mana imbasan cap jari elektronik ditadbir, diikuti dengan pengesahan visual klien kami melalui pengenalan fotografi (melalui pasport atau MyKad) sebelum akses seseorang itu diberikan.

Public Safe Sdn Bhd (Keselamatan Awam) menjadikan penjaga yang sangat baik untuk barang-barang berharga anda yang kami percaya tidak boleh digantikan seperti barangan sentimental, dokumen penting, atau dokumen perniagaan yang anda tidak mampu untuk kalah.

Mudah

Tidak seperti bank, perkhidmatan kami direka khusus untuk penyimpanan peribadi. Kami memahami bahawa anda mungkin memerlukan akses kerap ke peti deposit selamat anda dengan notis yang sangat singkat, oleh itu kami beroperasi melebihi jam perbankan biasa. Bukan itu sahaja, anda boleh mengakses peti deposit keselamatan anda tanpa apa-apa caj untuk masa yang tidak terhad selepas pengesahan identiti melalui kedua-dua cara elektronik dan manual kami, yang tidak memerlukan giliran, menunggu atau kekecohan dan yang paling penting dalam privasi sepenuhnya.

Kerahsiaan

Kerahsiaan adalah keutamaan pertama kami dan anda boleh yakin bahawa butir-butir anda dan pemegang-pemegang bersama dipegang dengan penuh keyakinan. Anda tidak perlu untuk mendedahkan kandungan kotak anda dan melihat item anda boleh dilakukan dalam privasi lengkap dalam peti besi.

Penyimpanan

Pusat kami telah dibina untuk menentang kebakaran dan setiap bentuk serangan jenayah moden. Pengawasan elektronik dan sistem penggera dipantau oleh kakitangan keselamatan terlatih kami 24 jam sehari, manakala barang berharga anda ditempatkan dalam peti besi konkrit dan keluli yang sangat selamat yang dikawal suhu setiap masa. Lockers / Box kami dibekalkan oleh Chubb yang merupakan pengeluar Peti Deposit Keselamatan / Pengunci Selamat.

Penyewaan Mudah

Menyewa peti deposit keselamatan tidak boleh lebih mudah. Cuma lawatan singkat ke pusat untuk menyelesaikan minimum formaliti pada bila-bila masa semasa waktu pembukaan kami yang panjang. Tiada perlantikan diperlukan dan kakitangan kami sentiasa bersedia untuk memenuhi keperluan dan keperluan anda dengan kerahsiaan teratas.

Insurans

Perlindungan insurans penuh disediakan sebagai sebahagian daripada pakej sehingga had sebanyak RM 10, 000.00 setiap kotak. Sekiranya anda memerlukan insurans tambahan, kami akan dengan senang hati mengaturnya untuk anda pada bayaran yang berpatutan, untuk memastikan penjimatan maksimum, keselamatan, kemudahan dan ketenangan fikiran.

Anda simpan emas Public Gold? Disinilah tempat emas anda disimpan. Sangat sulit dan dikawal 24 jam oleh Polis Bantuan dan juga kawalan CCTV.

sumber: Public Gold


Dah ready nak simpan emas?

PM Cik Ida >>

LIKE | FOLLOW Emas2U

FB Group: http://bit.ly/FBEmas (Pass Code: NAK EMAS)
Facebook: http://bit.ly/Emas2U
Instagram: http://bit.ly/InstagramEmas2U
Youtube: http://bit.ly/Emas2u
App Emas2U: https://app.emas2u.com