, ,

Anda Dealer Public Gold? Website Hot Ini Untuk Anda

Sebagai dealer, website merupakan salah satu marketing tool untuk memudahkan promosi dan penyampaian informasi Public Gold. Tapi nak buat website bukan senang, kan? Ini solusi mudah buat anda!

Website Dealer Public Gold

Bayangkan, anda ada website sendiri yang fully personalized dengan gambar profil, contacts, whatsapp dan registration form dengan introducer code anda. Tinggal nak promote je, prospek akan terus hubungi anda dan mendaftar bawah introducer code anda.

Best tak?

Ini bukan mimpi. Memperkenalkan domain website hot buat dealer Public Gold:

publicgold.me

Ya, anda boleh miliki website sendiri dengan nama URL anda. Website ini dibangunkan oleh dealer Muhaimin untuk membantu dealer Public Gold dalam online marketing.

Website ini bersifat neutral, tidak memihak kepada mana-mana group dealer tertentu. Asalkan anda dealer sah Public Gold, anda layak memiliki website ini!

Anda boleh pilih keyword yang anda mahu (subject to availability) sebagai nama website anda.

Lihat contoh dealer yang telah guna servis ini:

publicgold.me/muhaimin
publicgold.me/yes
publicgold.me/amy
publicgold.me/ohmygold
publicgold.me/bondagold
publicgold.me/ainadnan
publicgold.me/simpanemas

dan publicgold.me/namaanda !

“Apa yang best sangat website ni?”

Ini 5 kelebihan website dealer Public Gold publicgold.me:

#1 Domain name hot – PublicGold.me

Nama publicgold.me sangat cantik. Domain ini dibeli sebagai inisiatif untuk membantu dealer Public Gold buat promosi.

#2 Imej, Whatsapp, Social Media Anda

Yes, tak perlu susah-susah nak buat website sendiri. Imej, contacts, dan link media sosial anda akan dipaparkan di dalam website Public Gold dot me anda

website dealer public gold

#3 Memaparkan harga live Public Gold

Website ini dilengkapi dengan harga akaun emas GAP dan emas fizikal termasuk set dinar dan gold bar 24k. Sama seperti di website rasmi Public Gold.

public gold live price
Harga real time sama seperti di website rasmi Public Gold

#4 Dilengkapi informasi Public Gold

kelebihan public gold

Kelebihan menyimpan emas, info korporat Public Gold, jadual caj premium, pematuhan syariah, bayaran secara FPX, Gold In Transit dan banyak lagi termasuk foto emas Public Gold dan FAQs. Senang cerita, anda tak perlu dah nak explain panjang-panjang kepada prospek. Share je link anda!

foto emas public gold

The good thing is, website ni akan ditambahbaik dari masa ke semasa based on feedback anda dan latest info yang diterima daripada Public Gold.

#5 Button Daftar Terus Dengan Introducer Code Anda

Butang Daftar Percuma telah disediakan buat prospek yang berminat terus mendaftar. Website anda akan terus link dengan registration form dengan introducer anda.

Claim Website PublicGold.me Anda. Klik Sini

Sebarang persoalan berkaitan boleh diajukan kepada Muhaimin 🙂

LIKE | FOLLOW Emas2U

Website: https://emas2u.com
FB Group: http://bit.ly/FBEmas (Pass Code: NAK EMAS)
Ebook: https://ebook.emas2u.com
Facebook: http://bit.ly/Emas2U
Instagram: http://bit.ly/InstagramEmas2U
Youtube: http://bit.ly/Emas2u
Telegram: http://t.me/emas2u_com
App Emas2U: https://app.emas2u.com

Muhammad Muhaimin Mohd Isa
Dealer Emas Sah Public Gold | Emas Patuh Syariah | Emas Mampu Milik
Founder & CEO www.Emas2U.com
012-230 2158