, , ,

Jangan Join Public Gold…

Nasihat saya, jangan join Public Gold sebelum anda faham 3 point ini. Kalau berdegil, anda mungkin rugi atau menyesal kelak. Serius.

public gold penipu

Sepanjang carrier saya sebagai dealer Public Gold, ramai salah faham tentang simpanan emas.

End up, mereka rasa rugi join Public Gold.

Yes, memang boleh rugi guys, saya tak nafikan.

Saya sendiri pernah tulis artikel berkaitan rugi dengan simpanan emas ini, baca di 3 Situasi Anda Akan Rugi Jika Jual Emas. Ada Video.

Lebih teruk lagi, ada yang ingat simpanan emas ni macam skim cepat kaya! Beli hari ni, jual minggu depan dah dapat return.

Terciduk saya.

Asbab di atas, saya gariskan 3 perkara yang korang wajib tahu sebelum beli emas di Public Gold.

Saya pun tak nak korang join kalau tak faham 3 perkara ni.

Fahami 3 Point Ini. Kalau Tak, Jangan Join Public Gold

Tonton video ini (2:49 minit) terlebih dahulu. Penting supaya, korang tak rasa rugi simpan emas, korang tak rasa ditipu dan korang tidak membeli sebab dipaksa.

So jom revise apa yang saya pesan dalam video di atas,

Point #1 – Anda wajib ada ilmu dan faham tentang simpanan emas terlebih dahulu. Simpanan emas ni bukan macam simpanan ASB atau Tabung Haji yang ada dividen setiap tahun.

“So macam mana nak dapat return dari simpanan emas?”

Haa, download ebook Emas A-Z dan subsribe ilmu emas percuma di https://ebook.emas2u.com.

Point #2 – Anda kena ada mindset simpanan emas ni lebih sesuai long term. Tak sesuai short term.

Point #3 – Bila ada bimbingan oleh pakar, lebih mudah anda buat keputusan. Duit anda insyaAllah tidak ke laut.

Anda mesti nak tahu cara simpan emas yang betul sesuai dengan bajet anda, kan? Kalau tak, ke laut duit anda.

Then bila nak jual? Macam mana nak rendahkan spread dan tinggikan return?

Kami di Emas2U akan guide anda, dan make sure tidur malam anda lebih lena bila membeli emas dengan bimbingan kami, insyaAllah.

“Muhaimin, saya dah faham dan nak beli emas sekarang!”

Alhamdulillah kalau dah faham, klik butang di bawah (sebelum butang ni hilang):

SAYA NAK BELI EMAS >>

Alright, that’s all for now. Semoga bermanfaat!

Ada bantahan? PM saya anytime 😀

Muhammad Muhaimin Mohd Isa
Dealer Emas Sah Public Gold | Emas Patuh Syariah | Emas Mampu Milik
Founder & CEO www.Emas2U.com
Whatsapp / Call 012-230 2158

LIKE | FOLLOW Emas2U

Website: https://emas2u.com
FB Group: http://bit.ly/FBEmas (Pass Code: NAK EMAS)
Ebook: https://ebook.emas2u.com
Facebook: http://bit.ly/Emas2U
Instagram: http://bit.ly/InstagramEmas2U
Youtube: http://bit.ly/Emas2u
Telegram: http://t.me/emas2u_com
App Emas2U: https://app.emas2u.com